Kuopio

”Työtoverit ovat ammattitaitoisia, motivoituneita ja ystävällisiä. Sinua kuunnellaan ja voit vapaasti tuoda esiin omia näkemyksiäsi.” Pasi P.

Työskenteleminen Kuopiossa

Toimipisteemme Kuopiossa on neurotieteellisen tutkimuksen globaalissa keskiössä sijaitseva tutkimuksen osaamiskeskus. Keskitymme hyvän laboratoriokäytännön (GLP) ulkopuolisiin in vitro ja in vivo farmakologisiin tutkimuksiin. Toimipisteemme palvelut sisältävät pieneläinten kattavan kuvantamisen, behavioraalisen, kognitiivisen ja fysiologisen testauksen sekä in vitro -määritykset.

 

 

 

 

 

 

Asuminen Kuopiossa

Kuopio on kaupunki Itä-Suomen maakunnassa Suomen keskiosassa. Se on noin neljän tunnin ajomatkan päässä Suomen pääkaupungista Helsingistä. Kuopiossa on helppo kulkea omalla autolla tai käyttää joukkoliikennettä ja lähes kaikki on kävelymatkan päässä. Virkistäydy Kuopiossa! Se tarjoaa upeita maisemia ja runsaasti monipuolista tekemistä. Kuopiossa on monentyyppisiä ja -kokoisia yrityksiä, kansainvälinen ja elinvoimainen yliopisto sekä yksi Suomen suurimmista lomakohteista - Tahkon matkailukeskus.

 

 

 

 

Hakutulokset: "". Sivu 1 / 1, tulokset 1 - 2 / 2
Tehtävänimike Sijainti Päivämäärä Sort descending
Nollaa
Technician Surgery and Imaging
Technician Surgery and Imaging Kuopio, FI, 70210 22.5.2024
Kuopio, FI, 70210 22.5.2024
Technician Surgery and Imaging
Technician Surgery and Imaging Kuopio, FI, 70210 22.5.2024
Kuopio, FI, 70210 22.5.2024