Den Bosch

"Ik ben er trots op voor Charles River te werken omdat ik hier de kans heb om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en aan de veiligheid van deze producten voor mens, dier en het milieu." Harry E.

In Den Bosch Werken

De vestiging van Charles River in Den Bosch is een grote in vivo- en in vitro-faciliteit die een full-serviceportefeuille biedt op het gebied van milieutoxicologie, toxicologie, chemie en bioanalyse. De vestiging biedt ondersteuning voor registratie en overheidscontacten voor wereldwijde mededelingen en registratie betreffende chemicaliën, biociden, agrochemicaliën en farmaceutica, met inbegrip van alle REACH-tests.

 

 

 

 

 

 

In Den Bosch Wonen

De bourgondische stad 's-Hertogenbosch, of Den Bosch, ligt in het midden van de energieke provincie Brabant. Het is één van de mooiste steden in Nederland, wat hoofdzakelijk te danken is aan de fraaie historische binnenstad. Den Bosch is een van de culturele hoofdsteden van Nederland en is gelegen aan de samenloop van de Dommel, de Aa en de Willemsvaart, die samen de rivier Binnendieze vormen. De stad heeft meerdere universiteiten en er is van alles te zien, zoals bijv. het mooie stadhuis aan de Markt, de Sint-Janskathedraal en de oude vestingwerken. Er zijn ook talrijke gezellige restaurants en cafés. Een beroemde plaatselijke delicatesse is de 'Bossche bol': een heerlijk stuk gebak gevuld met slagroom en bedekt met een dikke laag chocolade. En een dagje winkelen in 's-Hertogenbosch is een echte aanrader!

 

 

Bekijk banen in deze categorie